Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi elinde bıçak görmek

Rüyada kendi elinde bıçak görmek

Rüyada kendi elinde bıçak görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi elinde bıçak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada babanın elinde bıçak görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına delalettir.

Rüyada hırsızın elinde bıçak görmek harama göz dikmeyeceğine, işlerine bereket geleceğine, zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın elinde bıçak görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinde bıçak görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin bıçaklandığını görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun elinde bıçak görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada kadının elinde bıçak görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada eli bıçaklı birini görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments