Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek

Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek

Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak ve emzirmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu emzirdiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işarettir.

Rüyada komşunun çocuğunu emzirmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir çocuğu emzirmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kötü günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğmamış çocuğunu emzirmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments