Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, masrafların altında kalacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, aradaki buzların eritileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet eder.

Rüyada başka bebeği emzirmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret eder.

Rüyada başka bebek emzirmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Rüyada başka birinin bebeğini emzirmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin bebek emzirdiğini görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadının bebek emzirdiğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir bebek emzirmek büyük başarıların göğüsleneceğine, insanlarla uyumunun artacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments