Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek

Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek

Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ortalığın karışacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının çocuğunu emzirmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalet eder.

Rüyada doğmamış çocuğunu emzirmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi erkek çocuğunu emzirmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun olması ve emzirmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu doğurup emzirmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu emzirmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunu emzirdiğini görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments