Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının atına binmek

Rüyada başkasının atına binmek

Rüyada başkasının atına binmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada başkasının atına binmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ata binmek ve atla konuşmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın üzerine binmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada at binmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, spora başlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at üstüne binmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada atta binmek çok resmi görevlerde bulunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işarettir.

Rüyada arap atına binmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz at binmek kısmetlerinin açılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments