Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı hacı görmek

Rüyada sakallı hacı görmek

Rüyada sakallı hacı görmek kazanılan paranın artacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallı hacı gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada sakallı hacı görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada hacı yağı sürmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hacı bayram camisini görmek sağlığın da bozulacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerinin çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada hacıların geldiğini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kabe ve hacı görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada hacı pilavı yemek iyilik ve güzellik bulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada hacı kıyafeti görmek kötü karakterli bir kadına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada hacı ziyaret etmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments