Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını mutlu görmek

Rüyada başkasını mutlu görmek

Rüyada başkasını mutlu görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasını mutlu gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Rüyada sevgilisiyle mutlu görmek işlerinin başarılı olacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini çok mutlu görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Rüyada mutlu bi çift görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle kendini mutlu görmek asla yüksünmeyeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini mutlu görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mutlu bir kadın görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölen anneyi mutlu görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutluluk hissetmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments