Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını bıçaklamak

Rüyada başkasını bıçaklamak

Rüyada başkasını bıçaklamak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada başkasını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadan bıçaklamak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşini bıçaklamak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada oğlunu bıçaklamak bunun için her gün şükredeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada annesini bıçakladığını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanı bıçaklamak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada köpek bıçaklamak fakirlerin güleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, işlerinin tutacağına yorulur.

Rüyada balık bıçaklamak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments