Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını asılı görmek

Rüyada başkasını asılı görmek

Rüyada başkasını asılı görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasını asılı gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asılı yorgan görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada ipte asılı kalmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı perde görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada asılan birini görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevilen bir dostun geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret eder.

Rüyada halı asılı görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada asılacağını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, parasız günler geçireceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asılı koyun görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments