Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan erkek birini görmek

Rüyada ağlayan erkek birini görmek

Rüyada ağlayan erkek birini görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, memur ise terfi edeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, duraklama yaşanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ağlayan erkek birini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan bir erkek görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan erkek çocuğu görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşini ağlarken görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan erkek görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu ağlarken görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşi ağlarken görmek yakın zamanda rahat edeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments