Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından kıyafet almak

Rüyada başkasından kıyafet almak

Rüyada başkasından kıyafet almak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kişinin rahat nefes alacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada başkasından kıyafet almak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada ölmüş birinin kıyafetini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalettir.

Rüyada kıyafetinin söküldüğünü görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kıyafetlerle yıkandığını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada gri kıyafet görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktor kıyafeti giymek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetin yandığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments