Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından çorap almak

Rüyada başkasından çorap almak

Rüyada başkasından çorap almak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasından çorap almak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırmızı çorap çıkarmak sorunların çözüleceğine, sıkıntılarını aşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada delik çorap görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste çorap giymek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorabı delik görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters çorap giymek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada birinin çorabını yıkamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çoraplar görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çorapsız terlik giymek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments