Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında tümör görmek

Rüyada başkasında tümör görmek

Rüyada başkasında tümör görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada başkasında tümör gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Rüyada beyninde tümör olduğunu görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta tümör görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyninde tümör görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada beyin tümörü olmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kafada tümör görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında tümör görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasında tümör görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine delalettir.

Rüyada göğsünde tümör olduğunu görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments