Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında bilezik görmek

Rüyada başkasında bilezik görmek

Rüyada başkasında bilezik görmek güzel huylarını terk edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, giden birinin geri döneceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasında bilezik gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada gümüş bilezik görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada denizden altın bilezik bulmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yeni işlere girişileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik çaldırdığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, gelirinin azalacağına, zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç altın bilezik görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok altın bilezik görmek işlerin açılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kelebekli bilezik görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hızlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments