Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abisini görmek

Rüyada abisini görmek

Rüyada abisini görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abisini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Rüyada arkadaşının abisini görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Rüyada abisini öldüğünü duymak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin abisini görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin abisini görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada abisini asker görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kötü gününü de paylaşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin abisini görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek yeni işlere atılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments