Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkaları için dua etmek

Rüyada başkaları için dua etmek

Rüyada başkaları için dua etmek dertlerin ve sorunların artacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yüksek moralli olacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkaları için dua etmek gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başkaları için dua etmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birine dua etmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkalarına dua etmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşına dua etmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezanda dua etmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yunus duasını okumak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada cuma günü dua etmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin duasını almak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments