Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezanda dua etmek

Rüyada ezanda dua etmek

Rüyada ezanda dua etmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine inanılır.

Rüyada ezanda dua etmek gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada ezan duası etmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ezan okunurken dua etmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan duymak ve dua etmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okurken dua etmek variyet sahibi olacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ezan duasını okuduğunu görmek parasının her geçen gün artacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalettir.

Rüyada ezanda dua etmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ezan duasını okumak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalettir.

Rüyada ezan duası okuduğunu görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments