Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köye gitmek

Rüyada köye gitmek

Rüyada köye gitmek şükrederek yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Rüyada köye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Rüyada başka bir köye gitmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada köy evine gitmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada kendi köyüne gitmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Rüyada otobüsle köye gitmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin köyüne gitmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köye gidememek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada köyüne gitmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada doğduğu köye gitmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments