Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir yerde uyumak

Rüyada başka bir yerde uyumak

Rüyada başka bir yerde uyumak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada başka bir yerde uyumak gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada başka yerde uyumak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir yerde uyumak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada yerde uyumak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde uyumak iş kaybı yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde uyumak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada bir yerde uyumak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerde uyumak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments