Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, ticaretinin hızlanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerde uyuduğunu görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde uyumak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, keyifli olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde uyumak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Rüyada başka yerde uyumak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına inanılır.

Rüyada bir yerde uyumak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada dar bir yerde uyumak ertelenen bir tatile çıkılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yerde uyumak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada yerde uyumak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments