Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına doğum yaptırmak

Rüyada kadına doğum yaptırmak

Rüyada kadına doğum yaptırmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, itibar kaybedeceğine, şansızlığın kırılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kadına doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada doğum eden kadın görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Rüyada kadın doğum görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadını doğum yaparken görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğum yaparken ölen kadın görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments