Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir aile görmek

Rüyada başka bir aile görmek

Rüyada başka bir aile görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir aile gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada başka bir aile görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada başka aile görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile içinde tartışmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ailedeki herkesin öldüğünü görmek sevinçli haberler geleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada aileden birini ölmüş görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada aile kalabalığı görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalettir.

Rüyada aile içinde kavga görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments