Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında havlu görmek

Rüyada başında havlu görmek

Rüyada başında havlu görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında havlu gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada başında havlu görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet eder.

Rüyada baş havlusu görmek durgun giden işlerin açılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kişinin iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada başına havlu sarmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada başa havlu sarmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye havlu vermek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyoda havlu görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada havlu yıkamak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz havlu yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kötü yola sapmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments