Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, esenleyeceğine, işinden geri kalacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işarettir.

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ağızdan saç çıkarmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan para çıkarmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak zorlukların geride kalacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan birşey çıkarmak beklenen mirasın alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan kılçık çıkarmak bilgiyle donanacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kazancın sürekli artacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments