Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan öpüşmek

Rüyada ağızdan öpüşmek

Rüyada ağızdan öpüşmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan öpüşmek gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada ağızdan kan gelmesi görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Rüyada ağızdan kıl çıkartmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan diş sökmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Rüyada ağızdan doğurmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, zor günler geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan et gelmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, canının kıymetini bileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağızdan sıçmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ağızdan saç kılı çıkarmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan toplu iğne çıkarmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments