Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan doğurmak

Rüyada ağızdan doğurmak

Rüyada ağızdan doğurmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ağızdan doğurmak gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ağızdan bebek doğurmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada ağızdan doğurmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, halsizleşeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan kan tükürmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan uzun saç çıkarmak verilen kararların geri çekileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada ağızdan bir şey çıktığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağızdan et çıkarmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments