Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın arabasını görmek

Rüyada başbakanın arabasını görmek

Rüyada başbakanın arabasını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayattan yana keyif bulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Rüyada başbakanın arabasını gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada başbakan arabası görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla aynı arabaya binmek ilerledikçe ilerleyeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına yorulur.

Rüyada başbakanın arabasına binmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın arabasını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla aynı arabada olmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın arabasını sürmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, en büyük acılarının dineceğine, ailesini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı arabada görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments