Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı konuşmak

Rüyada başbakanı konuşmak

Rüyada başbakanı konuşmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, bekarlar için evlenmeye, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başbakanı konuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Rüyada başbakandan konuşmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Rüyada başbakan eşiyle konuşmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalettir.

Rüyada başbakana konuşmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla konuşmak tokalaşmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada başbakanı görüp konuşmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hanesindeki rızkın da artacağına delalettir.

Rüyada başbakanla iş konuşmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, aylık gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments