Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan kağıt para almak

Rüyada başbakandan kağıt para almak

Rüyada başbakandan kağıt para almak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulur.

Rüyada başbakandan kağıt para almak gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Rüyada başbakandan kağıt para almak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başbakandan kağıt almak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada başbakandan para almak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan para aldığını görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan para istemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, eşlerinin kapanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakana para vermek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments