Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada başbakandan kağıt almak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada başbakandan kağıt para almak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tuvalet kağıdı görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kağıtta yazılar görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada boş beyaz kağıt görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir kağıt görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments