Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan ekmek almak

Rüyada başbakandan ekmek almak

Rüyada başbakandan ekmek almak kötü gidişe dur denileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Rüyada başbakandan ekmek almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada başbakana ekmek vermek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakandan ekmek almak hayırlı bir işe başlayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada başbakanla namaz kıldığını görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan çek almak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı güleryüzlü görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kazancının epey düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments