Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana kahve vermek

Rüyada başbakana kahve vermek

Rüyada başbakana kahve vermek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kavgaların biteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakana kahve vermek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada başbakana kahve yapmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Rüyada başbakana kahve vermek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada başbakana kahve pişirmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başbakanla kahve içmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana kahve ikram etmek yeni kapılar açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada başbakanı evde görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hoş muhabbette olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın öptüğünü görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments