Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş bağlamak

Rüyada baş bağlamak

Rüyada baş bağlamak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada baş bağlamak gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada başı bağlamak endişelerin biteceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada baş bağlamak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada başına tülbent bağlamak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada başına yemeni bağlamak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına eşarp bağlamak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada birinin başını bağlamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada göz bağlamak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments