Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz bağlamak

Rüyada göz bağlamak

Rüyada göz bağlamak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kalbini kıracağına, maddi anlamda rahatlamaya inanılır.

Rüyada göz bağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada göz bağlamak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, eğer işsizse iş bulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü bağlamak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, tabiatı kötü olan kişiye, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Rüyada gözlerini bağlamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada ölü bağlamak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işlerinde başarılı olacağına, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada elleri bağlamak başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaca bez bağlamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ip bağlamak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve bağlamak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments