Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta çay görmek

Rüyada bardakta çay görmek

Rüyada bardakta çay görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardakta çay gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Rüyada çay bardağına çay koymak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çay bardağı almak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada temiz çay bardağı görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek insanlara yol göstereceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada çay bardağından çay içmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalettir.

Rüyada bardağın içinde çay görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada çay bardağı yıkadığını görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments