Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda fare görmek

Rüyada banyoda fare görmek

Rüyada banyoda fare görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Rüyada banyoda fare görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Rüyada hastayı banyo yaptırmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, hem dua alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir banyo görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına alamet eder.

Rüyada banyo havlusu almak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada banyo bornoz görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada banyoda kirli su görmek can sıkıntısının sona ereceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda banyo yaptığını görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda banyo yapmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments