Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka para görmek

Rüyada banka para görmek

Rüyada banka para görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada banka para gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada bankaya para ödemek zararların günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bankadan para çekememek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bankadan para almak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet eder.

Rüyada banka hesabında para görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sağlığın da bozulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada banka hesabına para yattığını görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada parayı bankaya yatırmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bankadan para çalmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada banka para görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments