Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka oturmak

Rüyada banka oturmak

Rüyada banka oturmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Rüyada banka oturmak gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada banka oturmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet eder.

Rüyada bankaya borclu olmak sözünde duracağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bankadan para aldığını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada banka memuru görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bankacıyla konuşmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada bankadan para çekememek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Rüyada bankada imza atmak aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada banka soymak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments