Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka kasası görmek

Rüyada banka kasası görmek

Rüyada banka kasası görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, pişman olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada banka kasası gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Rüyada banka kasası görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Rüyada banka makbuzu görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işarettir.

Rüyada bankada para görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet eder.

Rüyada bankada işe başlamak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, zevki sefa içinde olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada banka genel müdürü görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada soru bankası görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, riske atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada banka oturmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bankada çalıştığını görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments