Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka görmek

Rüyada banka görmek

Rüyada banka görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada banka gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Rüyada bankaya hesap açtırmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada soru bankası görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yenilenme yaşayacağına işarettir.

Rüyada banka hesap numarası görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada banka çalışanı görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bankada imza atmak maddi açıdan nefes alınacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada banka şubesi görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Rüyada banka hesabı açmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parayı bankaya yatırmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments