Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balo görmek

Rüyada balo görmek

Rüyada balo görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, rızkın genişlemesine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balo gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada mezuniyet balosu görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, zor günlerden geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada baloda olduğunu görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, işlerini hafifleteceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada baloda eğlenmek yeni bir eve sahip olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada baloya gittiğini görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Rüyada balo elbisesi giymek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada balo görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada maskeli balo görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada baloya katılmak elindekileri de kaptıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments