Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı börek görmek

Rüyada ballı börek görmek

Rüyada ballı börek görmek ayrıcalık elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ballı börek gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Rüyada ballı börek görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalettir.

Rüyada ballı börek yemek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yanmış börek görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada börek piştiğini görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada fırında börek pişirmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada peynirli börek görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada börek vermek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulur.

Rüyada peynirli börek yediğini görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments