Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız kavgası etmek

Rüyada ağız kavgası etmek

Rüyada ağız kavgası etmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ağız kavgası etmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak başarılı işlere imza atılacağına, yaşananları unutturacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle ağız kavgası etmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşınla ağız kavgası etmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada anneyle ağız kavgası etmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine inanılır.

Rüyada ağız kavgası etmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, güzel günler için çalışılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babayla ağız kavgası etmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda tuz görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments