Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abinin askere gittiğini görmek

Rüyada abinin askere gittiğini görmek

Rüyada abinin askere gittiğini görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok günah işleyeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada abinin askere gittiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmenin veya kendi işlerinizde başarı elde etmenin farklı yolları olabilir.

Rüyada abiyi asker görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abinin askere gittiğini görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Rüyada abi evlenmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada abini üzgün görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada abi karısını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada abini öldürmek önün açılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan abi görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalettir.

Rüyada abinin hasta olduğunu görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments