Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda insan görmek

Rüyada balkonda insan görmek

Rüyada balkonda insan görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sağlığının geri geleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada balkonda insan gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada balkonda insanlar görmek yoksul için zenginliğe, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda insan görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balkondan insan atmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada tozlu balkon görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada balkonda komşu görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek saygınlık göreceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Rüyada evin balkonundan atlamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments