Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda balina görmek

Rüyada suda balina görmek

Rüyada suda balina görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada suda balina gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Rüyada suda balina görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada balina tarafından yutulmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok balina görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kazancını arttıracağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ispermeçet balinası görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çaresiz kalacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balina yavrusu görmek dostlarını da iyi seçeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gönlündeki gibi sevileceğine tabir olunur.

Rüyada balina sevmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada balina ölüsü görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada balina eti yemek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments