Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkla yüzdüğünü görmek

Rüyada balıkla yüzdüğünü görmek

Rüyada balıkla yüzdüğünü görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, gelişeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aydınlanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıkla yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İletişim barış veya huzur ortamı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada yunus balığıyla yüzmek işlerinin istediği gibi olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada balıklarla birlikte yüzmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balıkla yüzmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada balıklarla havuzda yüzmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Rüyada balıkla yüzdüğünü görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık yüzdüğünü görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıklarla yüzmek uğranılan zararın paylaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments