Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziynet çalmak

Rüyada ziynet çalmak

Rüyada ziynet çalmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, imkanlarının artacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ziynet çalmak gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada ziynet çalmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine rivayet eder.

Rüyada altın ziynet eşyası bulmak maddi durumun düzeltileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet eder.

Rüyada ziynet eşyası bulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası satmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına delalettir.

Rüyada altın ziynet bulmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziynet takı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Rüyada altın ziynet eşyaları görmek güzel günlerle tanışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada ziynet eşyasının çalındığını görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments