Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ve ekmek görmek

Rüyada zeytin ve ekmek görmek

Rüyada zeytin ve ekmek görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin ve ekmek gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada zeytinli ekmek görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arasında zeytin görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işlerinin hızlanacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin peynir ekmek yemek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada ekmek zeytin görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, ileri gideceğine delalettir.

Rüyada peynir ekmek zeytin yemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytinli ekmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Rüyada ekmek ve zeytin yemek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments