Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinli ekmek görmek

Rüyada zeytinli ekmek görmek

Rüyada zeytinli ekmek görmek dileklerinin de kabul olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, istediği arabaya bineceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinli ekmek gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Rüyada ekmek zeytin yemek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinli ekmek görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada zeytinyağlı ekmek görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada peynir zeytin ekmek görmek başarılı bir insan olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada zeytin ekmek yemek yeni işlere ve projelere gireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası siyah zeytin yemek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek ve zeytin görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine inanılır.

Rüyada ekmek arası zeytin görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments